Nvidia Shield, platforma portabila a PC-ului

By admin

17 mai 2022

NVIDIA-ShieldNvidia Shield a fost dezvoltat pentru a fi portabilul final pentru gamerii seriosi. Pentru a obtine acest lucru, acestia au inginerit Shield cu cea mai avansata tehnologie construita special pentru acest lucru, incluzand un procesor puternic Tegra 4, controller de calibrul unei console si un difuzor bass reflex nemaipomenit. Shield a fost dezvoltat pentru a fi un sistem de gaming in evolutie, furnizand caracteristici extinse, imbunatatiri ale functionalitatii si ale gameplay-ului de-a lungul timpului. Pentru actualizarea de software ce urmeaza sa apara, acestia au realizat cateva imbunatatiri importante.

Cea mai mare schimbare fiind, actualizarile pentru tehnologia GameStream care ajuta Shield sa adapteze la modul de entuziasti ai jocurilor.

De cand s-a lansat Nvidia Shield, gamerii au vrut sa joace jocurile de PC in afara casei. Cu noua lansare a software-ului, cei de la Nvidia fac acest lucru realitate cu suport de streaming de la distanta, venind in Beta. Pentru acces de la distanta complet catre PC-ul tau, acestia au construit suport wake-on-Lan pentru a permite jucatorilor sa-si trezeasca calculatorul din modul de hibernare si sa te loghezi la un PC blocat prin intermediul Nvidia Shield.

Oferindu-le gamerilor si mai multe metode de a se juca jocurile de PC pe Nvidia Shield, o noua tastatura bluetooth si suport pentru mouse lasandu-i sa-si imperecheze dispozitivul Shield cu un HDTV in modul consola si sa joace jocurile favorite cu mouse si tastatura, precum World of Warcraft, Civilzation V si League of Legends pe marile ecrane.

Dispozitivul suporta oficial peste 100 de jocuri de PC, incluzand cel mai mare hit al primaverii, si anume Titanfall, GameStream furnizeaza o metoda si mai incredibila de a te bucura de jocurile favorite de pe PC.

In afara de GameStream, o noua interfata de utilizator al aplicatiei TegraZone iti permite sa gasesti jocuri cu numai o atingere de buton de pe Nvidia Shield.

 

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.