Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
O relatie pe Facebook - Jurnalul National

Facebook caracteristiciDaca ai pus ochii pe cineva pe Facebook a carui profil nu listeaza un statut de relatie, compania o face mai usor, sau mai ciudat, de a afla daca el sau ea este singur. Facebook a scos o noua caracteristica „ask” pentru acele pagini de profil care nu listeaza un status de relatie. Cel ce detine pagina nu vede butonul, ci doar persoana care verifica pagina.

Facand click pe „ask” trebuie sa trimiti utilizatorului un mesaj ce are legatura cu statusului, de asemenea o cerere pentru o listare a unui status, cum ar fi singur, logodit, casatorit sau intr-o uniune civila. Utilizatorii trebuie sa fie prieteni cu persoana, pentru a putea sa folosesti butonul „ask”.

Detinatorul paginii de Facebook primeste apoi o cerere pentru a lista un statut de relatie, pe care doar cel care a trimis poate vedea. Asta inseamna ca statusul tau poate ramane privat, dar vizibil pentru cei care intreaba acele informatii, daca doresti sa divulgi acest lucru.

Este de asemenea posibil sa-ti actualizezi intreaga retea cu aceasta informatie, dar Facebook crede ca ti-ai fi listat deja statusul daca vroiai ca toata lumea sa vada. Aceasta caracteristica introduce o noua cale de a folosi Facebook pentru a-ti gasi perechea. Cu succesul continuu al site-urilor online de intalniri, si baza masiva a utilizatorilor Facebook, singura surpriza aici este ca, caracteristica nu a fost introdusa mai repede.

Statsul relatiei unui utilizator poate fi de asemenea folositor pentru cei care fac market care concentreaza produsele de servicii asupra catorva demografice. Raspunzand la o cerere „ask”, un membru Facebook, spune site-ului statusul lor, chiar daca nu este vizibil, si in schimb, ofera companiei datele sale personale.

Este de asemenea posibil sa folosesti „ask” pentru alte informatii nelistate, cum ar fi numerele de telefon, adresele de email, orasul curent si locul in care lucreaza.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *