stailer

Pandemia ne-a trezit un pic la realitate, dar ne-a facut sa si intelegem cat de important este internetul si folosirea anumitor aplicatii. Practic, cum poti aduce o femeie la nebunie? Ii dai o multime de bani si inchizi toate magazinele. Am fost nevoiti sa ne facem unele cumparaturi online, am platit facturile online, iar de ingrijirea corporala ce sa mai zicem, toate saloanele au fost inchise.

Majoritatea am recurs la a ne tunde, vopsi si barbieri acasa. Evident, unii stiu ce fac, altii mai putin. De asta sunt si atatea filmultele amuzante pe Tik Tok cu experimentele oamenilor. Aia e, din greseli inveti. Mai ales persoanele care au indraznit sa-si faca breton singure. De fapt, si-au facut cozoroc, nu breton, la cat de scurt l-au tuns. Altele au zis ca lasa ca se descurca ele cu decolorarea, ce poate fi asa greu? Si pe langa faptul ca aratau ca pufuletii Lotto cu branza, incet-incet au inceput sa si cheleasca, cu fiecare pieptanare dupa ce si-au clatit parul.

Aceste situatii nu isi mai au locul, fiinda totul a revenit cat de cat la normal. Iar acum este chiar mult mai simplu sa ajungi la un salon. Nevoia te invata, iar dezvoltatorii Stailer au inteles ca era destul de greu sa te sincronizezi cu programul stilistilor pe care ii stiai. Acum nu mai depinzi de nimeni, ci doar de propriul tau timp.

Deci, cum ne ajuta mai precis Stailer?

Destul de simplu de inteles. Platforma este un motor de cautare, cu filtre ca si in cazul shoppingului online. Practic aici gasesti o multime de saloane din orasul tau, de care poate nici nu ai auzit pana in prezent.

Stailer este ca un fel de arheolog, ce te ajuta, foarte posibil, sa descoperi o bijuterie de stilist caruia sa-i ramai client fidel o viata. Daca esti din Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti si Oradea, poti utiliza platforma. Dar si daca esti vreodata in trecere prin aceste orase, fiindca n-ai sa stai tu sa cauti saloane de bezmetic prin oras daca ai acolo un eveniment important. Daca te-ai saturat de salonul tau, simti ca nu mai vezi vreo schimbare in tehnica stilistilor, de ce sa nu descoperi altii prin intermediul lui Stailer? Poti, spre exemplu, sa iti faci o programare la salonul Triquestra din Bucuresti chiar astazi, daca au loc disponibil.

Platforma este gratuita, poate fi utilizata de femei si barbati si poti alege din o lista variata de servicii hair & beauty. Fiecare salon vine cu informatii precise ale preturilor percepute, ale locatiei fiind disponibila harta Google Maps, recenzii ale altor utilizatori Stailer, chiar si poze din salon sau ale altor lucrari realizate acolo.

Sa imi fac o programare rapida sau un cont?

De ce nu ambele? Nu esti conditionat de absolut nimic, ambele sunt complet gratuite. Daca ai o urgenta si inca n-ai experimentat Stailer, poti recurge mai usor la programarea fara cont. Insa, cand ai timp, mai bine ti-l creezi fiindca este destul de util pe viitor si ai anumite avantaje cu acesta. Vezi si aici alte informatii.

In oricare mod ai decide sa iti faci programarile, sa stii ca poti anula la fel de usor accesand linkul pe care il primesti sau din cont. Fara sa suni stilistul, fara sa platesti un leu.

Join Stailer! Nu vei regreta si nu vei mai astepta niciodata dupa disponibilitatea unui salon. Mergi la care vrei tu, cand vrei tu. Scrie la support@stailer.ro daca vrei mai multe detalii sau acceseaza pagina oficiala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *