Bea lapte

Obiceiuri bune de baut

By admin

17 mai 2022

Bea laptePastreaza o sticla de apa pe biroul tau. Multi oameni gresesc si cred ca atunci cand le este sete, defapt le este foame, ducand la o gustare care nu este necesara. Pastreaza o sticla sau un pahar plin cu apa pe biroul tau si bea de cate ori iti este sete. Sa primesti suficienta apa te ajuta de asemenea in a te preveni sa ajungi constipat.

Schimba-ti jumatate din canile de cafea in ceai din ierburi. Cate cafele bei intr-o zi obisnuita? Incearca sa iei jumatate din cantitatea obisnuita, si sa faci restul un ceai fara cofeina. Multe autoritati ale guvernului de sanatate recomanda sa ne limitam consumul de cofeina la 400 mg pe zi, ce este echivalent a 4 cani de cafea.

Evita bauturile cu lapte din aparatele de cafea. Bei un latte gigant in fiecare dimineat? Ai putea sa consumi fara sa stii peste 300 de calorii intr-o singura bautura, si sansele sunt sa nu te saturi deloc. Si sa nu crezi ca daca nu contine cofeina poti scapa cu asta, o ciocolata calda cu crema are peste 400 de calorii.

Incearca sa nu bei alcool 4 zile pe saptamana. Daca iesi la baut in fiecare zi, sau bei cate o sticla de vin pe seara cu partenerul la cina, obiceiurile tale iti pun ficatul sub presiune. Acesta ar putea sa te opreasca din a pierde greutate, alcoolul te face flamand si contine calorii. Putem gasi 200 de calorii intr-o sticla de bere sau intr-un pahar de talie medie cu vin).

Schimba sucul cu apa. Esti dependent de suc? Chiar si sucurile dietetice nu te ajuta deloc, in general contin o multime de aditivi. Incearca sa schimbi anumite sucuri cu apa plata. Daca nu iti place apa fara gust, incearca sa adaugi o bucata de lamaie sau un strop de sirop. Daca iti este dor de aciditate, incearca apa minerala.

 

Tags: , , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.