pictura pe numere pictorul fericit

Ce rezoneaza mai bine cu sufletul oamenilor daca nu arta? La fel cum fiecare creatie artistica este unica, la fel suntem si noi, iar in imperfectiune gasim adevarata frumusete. Indiferent de cat de calculat sau rational ar fi un om, inclinat poate spre stiinte exacte, este imposibil sa nu fie atras de un tip de arta. De orice tip ar fi, arta ne face sa ne simtim liberi, ne ofera posibilitatea exprimarii sentimentelor si gandurilor, este cea ce atunci cand o admiram sau ascultam ne ofera acea electricitate in corp, lacrimi in ochi, practic ne trezeste la viata.

O cautam pretutindeni, in orice lucru facem, fiindca arta ne destreseaza mintea si corpul, ne face sa uitam de griji, cel putin pentru o perioada. Ce ai spune insa ca tu singur sa o creezi, chiar daca nu ai talent? O activitate benefica sanatatii pe care o poti implementa in rutina ta este pictura pe numere. Mai jos afli ce presupune, iar Pictorul Fericit te asteapta cu zeci de modele gata de a fi create, pentru a fi admirate zilnic.

Pictura pe numere – pentru cei mari, dar si pentru cei mici

Pictura pe numere nu tine cont de talent, iar fiecare se poate bucura de aceasta activitate, de la mic la mare. Un kit de pictura pe numere vine cu tabloul ce este schitat, culorile si pensulele necesare. Pensulele sunt de dimensiuni diferite, pentru conturarea liniilor si pentru umplerea spatiilor mari. Fiecare spatiu contine un numar, iar capacele vopselurilor la fel. Tu doar trebuie sa le corelezi si sa umpli fiecare spatiu al tabloului. Incet-incet, din propria ta mana, va fi creata o opera de arta. Incepe prin a contura un spatiu cu o pensula subtire, dupa care umple-o cu pensula mare.

Aceasta activitate nu numai ca te ajuta sa te destresezi, dar iti si dezvolta creierul si dexteritatea. Iar la final vei obtine un obiect de decor, ce-l poti expune unde doresti tu. Vezi detalii extra in acest articol.

Cadoul perfect de sarbatori

Acesta poate fi un cadou ideal de daruit oricui. La Pictorul Fericit regasesti atat picturi tematice, cu oameni de zapada si cadre iernatice de poveste, dar si categorii precum orase, cladiri, peisaje, animale, flori, pentru el/ea, pentru copii si altele. 

Tabloul si accesoriile vin intr-o cutie eleganta cu maner, pentru a facilita transportul. Ca sa fie extra simpatic lipeste o funda rosie si este gata de daruit. Poate deveni chiar o activitate de petrecut in familie sarbatorile acestea, un moment in care va simtiti inconjurati de iubire, pace, liniste si culoare. Colinde in surdina, caldura semineului, miros de scortisoara, portocale si prajituri, pictand impreuna in acelasi spatiu, cu siguranta te face sa te gandesti la filmele magice Hallmark de Craciun.

Descopera toate tablourile si accesoriile pentru pictura pe www.pictorulfericit.ro. Iarna aceasta daruieste mai multa culoare persoanelor din viata ta, sigur se vor bucura.

Contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *