programare la salon cu stailer

Platforma Stailer se extinde in tot mai multe orase! Vezi care sunt acestea

By admin

27 noiembrie 2022

programare la salon cu stailer

Poate ca toti am auzit de platforma online Stailer, cea care a digitalizat industria de beauty si care ne ofera posibilitatea de a ne eficientiza timpul, insa nu toti ne-am programat cu ea la un salon. Cat de curand, tot mai multe persoane se vor putea programa cu Stailer la un salon de beauty, pentru ca platforma va aparea in tot mai multe orase din Romania.

Din cauza faptului ca traim in secolul vitezei ne dorim sa eficientizam timpul cat mai mult posibil. Astfel ca apelam la tehnologie sa ne ajute in acest sens. Platim facturi online, ne facem cumparaturile, comandam mancare sau ne programam la anumite institutii publice tocmai pentru a ne mai ramane si timp liber. Acelasi lucru il putem face si cu Stailer cand vine vorba de programarile la un salon de infrumusetare. 

Nu mai este necesar sa sunam cu 2 saptamani inainte pentru a ne putea face o programare la un salon. Acum cu Stailer este mult mai simplu. Te programezi online, in mai putin de 5 minute, la ora, data si locatia alese de tine. 

Vezi in ce orase s-a mai extins Stailer

Platforma a aparut prima data anul trecut, in Cluj Napoca, iar la momentul actual este disponibila pentru 13 orase. 

Faptul ca este un mod mult mai simplu prin care poti gasi un loc liber pe scaunul unui stilist si pentru ca ai parte de mai multe beneficii, acest lucru a dus la o extindere rapida a platformei. Orase precum Iasi, Bucuresti, Craiova, Timisoara, Brasov, Oradea, Sibiu, Constanta, Bacau, Ploiesti, Pitesti si Arad beneficiaza de platforma Stailer. Daca vrei sa afli mai multe despre Staier, citeste si aici mai multe informatii.

Stailer, mai eficient ca oricand

Cu ajutorul platformei te poti programa online la orice salon ai nevoie, in mai putin de 5 minute, simplu, rapid si eficient. 

Poti gasi aici saloane de cosmetica din Bacau sau din celelalte orase, in functie de locatia ta, care iti ofera servicii de calitate, la preturi accesibile.

Iar daca ne raportam la gama de servicii, acestea includ toate serviciile disponibile la saloanele de beauty: pensat, vopsit, epilat, manichiura, pedichiura si chiar tratamente faciale si masaje de relaxare. 

In plus, cu aceasta platforma se pot programa la un salon de beauty atat femeile cat si barbatii. 

Accesul la platforma este gratuit

Nu ti se percepe nici un cost daca vrei sa te programezi cu Stailer la un salon din lista pe care o pune la dispozitie. In plus, poti opta si pentru varianta de a-ti crea un cont pentru a avea si mai multe beneficii, tot gratuit. 

Poti utiliza platforma ori de cate ori ai nevoie si poti lasa si o recenzie despre cum a fost experienta ta. 

Cu aceasta platforma programarile la saloanele de infrumusetare au devenit mult mai simplu de realizat.

Acceseaza si tu Stailer si bucura-te de experiente placute alaturi de profesionisti in domeniu.

Date de contact: support@stailer.ro

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *