Prieten sau cel mai bun prieten?

By admin

17 mai 2022

”Viata este un loc ingrozitor si extrem de urat daca nu am avea un prieten langa noi”- Sarah Desse. Cei mai buni prieteni ocupa o categorie cu totul speciala in viata noastra. Nu degeaba si-au castigat eticheta de ”cei mai buni”. Astfel, acest titlu a fost castigat dupa mai multe bucurii petrecute impreuna, eforturi, greutati si afectiuni. Cei mai buni prieteni inseamna o investitie pe viata, dar exista cateva diferente intre simpli prieteni si cei mai buni prieteni.

Diferente intre prieten si cel mai bun prieten

 

Prietenii vor fi acolo sa te bata pe spate sau sa te laude, dar nu vor indrazni niciodata sa te critice, pentru ca nu iti vor oferi niciodata un feedback sincer. Pe de alta parte insa, cei mai buni prieteni sunt langa tine atunci cand ai parte de o situatie pe care ai rezolva-o poate cu bautura. Ei sunt aceia care iti vor spune adevarul in fata, fie ca doare fi ca nu, iar prin aceasta cale vei reusi sa te abati din fata unui drum gresit.

Prietenii te vor suna des, in timp ce, cei mai buni prieteni te vor suna in fiecare zi. De cat de multe ori ti-ai auzit prietenii ca se plangeau din cauza ca au pierdut legatura cu alti prieteni de-ai lor? Prieteniile, asemeni unei gradini, au nevoie de atentie in fiecare zi. Cu cei mai buni prieteni iti vei permite sa va sunati in fiecare zi astfel ca si prietenia dintre voi va inflori pe zi ce trece.

Amicii nu iti vor oferi sfaturi atunci cand vei avea nevoie cel mai mult, insa cei mai buni prieteni vor face asta tot timpul pentru tine. Poate ca prietenii isi vor face timp sa te asculte, insa nu ai nicio garantie ca acestia ar putea sa te ghideze in rezolvarea unei probleme. Cel mai bun prieten al tau va sta si te va asculta, dupa care isi va oferi ajutorul si sfatul in incercarea de a te ajuta sa treci mai repede peste o situatie mai putin placuta.

Sigur, cu prietenii tai iti permiti sa faci tot felul de glume, dar cu cel mai bun prieten vei avea o multime de glume de interior- inside jokes. Astfel de lucruri marunte conteaza extrem de mult atunci cand vrei sa iti mai imbunatatesti starea de spirit, si din cauza ca prietenul tau cel mai bun te cunoaste cel mai bine va folosi micile glume dintre voi pentru a-ti imbunatati starea de spirit.

Tags: , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.