Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Primul update al lui The Elder Scrolls Online - Jurnalul National

The Elder Scrolls OnlineBethesda a lansat primul update major pentru MMORPG-ul lor, The Elder Scrolls Online, introducand prima zona de aventura a jocului, Craglorn, de asemenea si o multime de imbunatatiri si reparatii. Update-ul, Update 1, a fost introdus ieri si ar trebui sa fie disponibil peste tot pana acum.

Craglorn include o noua poveste si gameplay realizat pentru grupuri de jucatori de rank Veteran, dupa cum sustin cei de la Bethesda. Jucatorii vor prelua noi sarcini in timp ce incearca sa descopere amenintarea celestiala asupra lumii Tamriel. Exista acum un sistem de trial de 12 jucatori, unde echipa ta are un numar limitat de respawn-uri pentru a fi folosite, in timp ce incerci sa ajungi la boss-ul final.

Update-ul 1, pentru The Elder Scrolls Online, de asemenea introduce o noua caracteristica numita Death Recap, un ecran care ar trebui sa te ajute sa intelegi mai bine cum ai murit si poate mai important, ceea ce trebuie sa faci diferit urmatoarea data.

Update-ul de asemenea promite sa repare buguri si sa imbunatateasca in general jocul, cu actualizari pentru activitati si abilitatile de linie a skill-urilor, de asemenea si diferite imbunatatiri la alte sisteme. Cateva din aceste schimbari includ optimizarea care ar trebui sa imbunatateasca performanta in general a graficii si o reparatie a unor bug-uri care cateodata te facea sa cazi de pe cal in timp ce sprintai. Lista intreaga cu imbunatatirile patch-ului Update 1, este disponibila pe website-ul jocului.

The Elder Scrolls Online s-a lansat luna trecuta pentru PC si ar trebui sa fie disponibila pe Xbox One si Playstation 4, pana la sfarsitul anului 2014, dar nu exista vreo garantie cum ca jocul nu ar ajunge sa fie lansat chiar in anul 2015.

Jocul este foarte interesant, si are o multime de jucatori, chiar din primele zile, iar daca producatorii continua sa rezolve toate problemele sunt sigur ca se vor bucura de succes.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *