Rebuild : Gangs of Deadsville

By admin

17 mai 2022

efee743420f90ef2b4c4f4bc942f4586_largeRebuild : Gangs of Deadsville nu este despre apocalipsa zombie, tot ceea ce se intampla are loc dupa apocalipsa zombie. Societatea este neorganizata, infrastructura este stricata, politica este desfiintata, religia este extremista si cumva tu esti la conducere, deocamdata.

Esti liderul unui grup de supravietuitori care incearca sa redobandeasca viata normala intr-un oras devastat baricadat. Umanitatea este impartita in 12 factiuni si nu prea se suporta intre ele. Sunt hipiotii Luddites, preotii bikeri si feministele anti barbati.

De fiecare data cand joci, primesti o selectie intamplatoare de cateva factiuni, si pentru a pastra o societate pasnica trebuie sa pastrezi un echilibru in punctele de vedere diferite ale factiunilor. Daca faci o treaba rea, factiunile se pot ridica si incep o democratie adevarata, dandu-te jos de la conducere. Creatoarea Sarah Northway sustine ca se poate pastra un oras pasnic dar este foarte dificil, depinde de ce factiuni sunt, de exemplu exista factiunea de canibali, iar daca interzici canibalismul se vor enerva, iar daca accepti canibalismul vei supara alta factiune.

Canibalismul este o optiune valida in Rebuild : Gangs of Deadsville, dar totul are consecinte si mancand oamenii induce efectele Kuru, o boala neurologica cauzata de canibalism asupra cetatenilor.

Rebuild : Gangs of Deadsville este un joc de strategie 4x cu o poveste generata aleatoriu si pune accent pe alegerile jucatorilor. Are un scenariu care ar putea fi roman, aproximativ 100.000 de cuvinte intr-o pagina de 300 de pagini si campania principala nici nu a fost scrisa inca. Totul e generat procedural, scenariile de pe o zi pe alta care apar in joc.

Versiunea de PC si Mac este tehnic o continuare a jocului anterior pentru mobil, Rebuild 2, dar Northway spune ca noua versiune contine mult mai multe care sunt intr-o liga separata. Versiunea de mobil tinea mai mult de strategie si aparare a unui fort, si Gangs of Deadsville include desigur si zidurile de zombie din Rebuild 2, dar adauga o poveste, alegeri si secvente generate aleatoriu.

Tags: , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.