Economii

Salveaza bani

By admin

20 mai 2022

EconomiiImprumuta lucruri de la altii, in loc sa le cumperi. Daca vrei sa faci o achizitie asupra ceva pe care vei folosi doar periodic, ar trebui sa te gandesti sa imprumuti acel lucru de la un prieten, de la un vecin sau un membru al familiei. De exemplu am intelegere cu un vecin in care el imi permite sa-i imprumut masina de tuns iarba. In schimb, eu platesc benzina pentru amandoi, si ii depozitez masina de tuns in garajul nostru incalzit in timpul iernii. Acest lucru nu numai ca m-a salvat de pretul de achizitie a unei masini de tuns iarba, dar si de complicatiile de intretinere care vine o data cu ea. Un alt exemplu sunt DVD-urile. Eu si prietenii mei schimbam DVD-uri cu filmele noastre favorite si show-urile de televiziune. Multi oameni sunt capabili sa se bucure de produse in loc sa cheltuie bani in plus pentru a le cumpara.

Devino un economist de casa. Cineva care este foarte intenionat in a administra finantele unei case iti poate salva o multime de bani facand decizii intentionate. Sa fii un economist de casa inseamna sa monitorizezi vanzarile, sa colectionezi cupoanele si uitandu-te la alte modalitati de a economisi bani. Salvand putin aici si putin acolo se adauga.

Mananca mai putin in oras. Cantitatea de bani cheltuiti in afara este socanta. Deseori cand oamenii incep sa isi monitorizeze cheltuielile este categoria care este cea mai surprinzatoare. Salvezi substantial mai mult mancand ma iputin in oras. Cauta timpuri in care poti aduce mancarea cu tine, in loc sa iesi pentru a manca. Ia cu tine batoane inlocuitoare pentru atunci cand programul se schimba brusc. Chiar si cand tai cateva mese pe saptamana din cheltuieli poate sa te ajute mult.

Asa ca actioneaza in vederea economisirii banilor, caci niciodata nu stii cand o sa ai nevoie de banii economisiti.

 

Tags: , , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.