Daca ti-ai dorit vreodata sa trimiti texte, sa navighezi pe Instagram, sa comanzi lucruri de pe Internet sau sa se te uiti pe un ecran gigant pe frigiderul tau, inseamna ca ai noroc: frigiderul Samsung Family Hub in patru usi poate face toate aceste lucruri si va fi disponibil in aceasta primavara.

Acest frigider este pur si simplu o nebunie: Samsung a pus un display LCD High-Definition cu touchscreen, cu dimensiunea 21.5 inch, si se afla pe partea exterioara a usii din dreapta sus a frigiderului. Folosind acest ecran, membrii familiei pot sa isi lase notite unul altuia, sa impartaseasca fotografii, sa isi verifice calendarul sau sa se uite la TV-ul inteligent Samsung, sa asculte muzica si sa ia parte la o serie de alte activitati care nu au fost posibile pana in prezent prin intermediul unui frigider.

Samsung Family Hub

Ei bine, scopul principal al unui frigider este acela de a pastra alimentele la rece, insa cu frigiderul Samsung Family Hub face posibil ca dispozitivul sa mentina alimentele in stare optima printr-o aplicatie corespunzatoare- Groceries, de catre MasterCard. Betty DeVita, director comercial al MasterCard, numeste aceasta aplicatie ca fiind prima de acest gen ce este integrata intr-un frigider. Atunci cand este lansata, aplicatia se va integra cu serviciile de alimentare numite FreshDirect si ShopRite. Un parteneriat cu MyWebGrocer- care deserveste mii de magazine alimentare din intreaga lume, isi va face aparitia ceva mai tarziu. Aplicatia permite utilizatorilor sa faca cumparaturi direct cu ajutorul telefonului sau tabletei Samsung, sau cu frigiderul Family Hub, si pot chiar sa si plateasca pentru comenzile multiple.

Astfel, daca esti la cumparaturi si esti departe de frigiderul tau si nu poti sa iti amintesti ce alimente trebuie sa cumperi, Samsung a implementat o camera in interiorul frigiderului care capteaza fotografii, de fiecare data cand se inchide usa frigiderului. Aceste fotografii sunt stocate in aplicatia Samsung Smart Home, astfel incat sa poata fi analizate de catre utilizatori in timp ce acestia se afla in miscare.

De asemenea, Samsung nu a spus care ar putea fi costul acestui frigider, dar am putea sa ne asteptam la o suma de cateva mii de dolari, avand in vedere ca este primul frigider high-tech. Nu putem sa spunem daca Family Hub este cel mai bun frigider inteligent, insa putem sa spunem ca este o inventie uimitoare, care ar putea ajuta la cresterea nivelului de confort al utilizatorilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *