Sanatate mentala

Sanatos mental

By admin

1 aprilie 2023

Sanatate mentalaGandeste-te putin la rutina ta zilnica si identifica cateva din comportamentele tale si obiceiurile care creeaza probleme pentru imaginea ta. Realizeaza o lista cu obiceiuri proaste sau chiar presiuni care te forteaza in aceste comportamente. Acest lucru te va ajuta sa identifici ce zone din stilul tau de viata au nevoie de o schimbare.

Realizeaza ca pentru a ceda la aceste presiuni este o alegere. Toate lucrurile din viata ta te afecteaza doar in modul in care le lasi s-o faca. Multi oameni, incluzandu-ma si pe mine, simt ca nu sunt capabili sa scape de comportamentele auto distructive din cauza ca societatea ii determina sa nu o faca prin diferite presiuni impuse spre ei. Acest lucru este fals.

Oamenii care isi exercita libertatea embrionica in fiecare zi, putin cu putin, isi extind acea libertate. Oamenii care nu vor gasi acest lucru ce se vestejeste pana cand il fac sa traiasca. Atunci actioneaza dupa propriile scenarii scrise de parinti, asociati si societate.

Alegerea pe care am facut-o era sa recunosc ca eram distrus de presiunile pe care le-am pus mental asupra mea. Aceasta a fost cea mai importanta si cruciala descoperire pe care am facut-o, si este ceea ce m-a facut mai sanatos, mai increzator si un barbat de succes.

De aici inainte, accepta ca in stilul de viata anteriro ai ales sa lasi aceste presiuni sa-ti traiasca viata, si sa te legi de ele de acum in colo, singur ai decis ca acest lucru nu te va afecta. Imbratiseaza aceasta libertate embrionica in fiecare zi pentru ca sa se poata extinde.

De aceea vei fi sanatos mental si vei reusi sa scapi de lucrurile, prietenii si comportamentele nocive din viata ta, ce te afecteaza foarte mult si foarte repede. Asa ca, traieste o viata sanatoasa alaturi de familie, prieteni sau iubita.

 

 

Tags: , , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *