secret-applicationSecret, aplicatia de iOS pentru distribuirea de secrete anonim, se va extinde curand. Aplicatia, ce este disponibila in mod curent in Statele Unite ale Americii, va fi lansata pentru utilizatorii din Anglia, Irlanda, Australia si Noua Zeelanda.

Compania a scris luni pe twitter, ca aplicatia „Secret” va fi disponibila curand in Anglia, Irlanda si Noua Zeelanda. Un raport TechCrunch a dezvaluit mai tarziu ca Noua Zeelanda ar fi printre primele tari care vor primi aplicatia in afara Statelor Unite ale Americii.

Pentru prima data, Secret, tinteste catre piata vorbitorilor de engleza, dar cofondatorul Chrys Bader-Wechseler a spus ca, compania are in dezvoltare metode de a aduce aplicatia tarilor ce nu vorbesc engleza.

Secret are de asemenea o aplicatie Android la orizont, dupa cum a raportat TechCruch. Bader-Wechseler nu a dezvaluit exact timpul unei lansari Android sau a unei extindere internationala, dar raportul de luni a sugerat ca amandoua vor avea loc in saptamanile ce vor urma.

Secret ofera utilizatorilor sai o platforma pentru a distribui mesaje anonim cu alti utilizatori. Aplicatia ascunde identitatile utilizatorilor individuali, dar dezvaluie orasul din care s-a postat secretul. De asemenea iti va dezvalui daca secretul vine de la o cunostinta sau de la un prieten. Prietenii sunt contactele salvate in adresa de telefon al dispozitivului utilizatorilor, in timp ce „prietenii prietenilor” sunt oamenii cu care imparti contacte mutuale.

Secret a fost recent actualizat cu alte caracteristici, incluzand distribuirii bazate pe locatii care scot la iveala secrete de la utilizatorii din zona. Mai putin cu un an in urma, startupul a strans deja aproape 10 milioane de dolari in fonduri, si rapoartele spun ca valoarea sa este in jurul a 50 de milioane de dolari.

Whisper, o alta aplicatie asemanatoare ce distribuie secrete, a avut un succes similar, strangand recent 30 de milioane de dolari in fonduri, urmand sa fie evaluat la 200 de milioane de dolari.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *