www.chiromedicahealthcenter.ro

Sfaturi pentru rezultate vizibile ale dietei de slabire

By admin

27 noiembrie 2022

De fiecare data cand auzi despre o dieta care pare promitatoare parca te incurajezi sa o urmezi la randul tau. Speri ca si in cazul tau lucrurile sa functioneze. Daca vei cauta in mediul online, vei gasi o sumedenie de trucuri ce promit sa fie eficiente in planul de slabire, incepand de la cele ce tin de alimentatie si pana la cele ce vizeaza miscarea, hidratarea, odihna si ceilalti factori care contribuie la scaderea in greutate.

Frecventezi sala?

In cazul in care raspunsul este unul pozitiv, afla ca nu este suficient sa te complaci in confort cat te antrenezi. Ce vreau sa spun prin asta? Cauta sa iesi din zona de confort si acolo unde iti permiti sa mai adaugi greutati spre exemplu. Nu uita de asemenea ca fara un plan alimentar corespunzator nu ai cum sa obtii rezultate nutritie spectaculoase. Alimentatia joaca un rol esential si te ajuta ca mersul la sala sa nu fie in zadar.

Te cantaresti foarte des?

Nu este gresit sa faci asta, insa daca vrei sa iti dai seama cat de eficient este planul tau de slabit, iti recomand sa te cantaresti numai la anumite intervale de timp. Astfel iti dai seama mai usor daca ai facut sau nu progrese notabile.

Vrei sa slabesti foarte mult?

In cazul in care interesul tau este de a elimina un numar mare de kilograme, in nici un caz sa  nu faci greseala de a stabili un termen limita ireal. O slabire drastica si nesupravegheata conduce la probleme de sanatate, la deficite si asa mai departe. In procesul de slabire, rabdarea este o calitate de aur.

Ai stabilit un scop pentru care sa slabesti?

Daca spre exemplu intentionezi sa faci asta pentru ca urmeaza un eveniment important in viata ta, vei fi mai motivat sa slabesti. Desigur ca nu trebuie sa fie neaparat vorba despre asta. Poti sa slabesti, respectiv sa atingi greutatea ideala si pentru ca asa este sanatos si recomandat. De fapt, mai ales pentru asta ar trebui sa fii mai motivat sa atingi anumite rezultate nutritie.

Ai vizitat un nutritionist?

Sper ca ai constientizat faptul ca ai nevoie de sfaturile si recomandarile unui specialist pentru a avea rezultate nutritie asteptate. In cazul in care inca nu ai stabilit o intalnire cu nutritionistul, iti recomand sa faci asta.

Daca cu toate incercarile tale de a slabi nu faci altceva decat sa te ingrasi, poate ca nu manaci cum trebuie si ce trebuie. Aici intervine specialistul cu cunostintele sale, care te va ghida spre alegeri alimentare inspirate. Te va face sa intelegi de ce este necesara o dieta bogata in fibre si proteine si nu in grasimi nesanatoase si asa mai departe.

Nu uita nici de ceilalti factori care vor influenta – pozitiv sau negativ – procesul de slabire. Este vorba despre calitatea odihnei, despre nivelul de hidratare si de alte aspecte, precum factorii de stres din viata ta.

Invata sa traiesti responsabil si iubeste-te mai mult. Conteaza atunci cand vrei sa elimini kilogramele in plus.

Tags: ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *