programare la salon cu stailer in constanta

Stailer, extindere masiva si in alte orase

By admin

1 aprilie 2023

Daca esti genul care isi pregateste minutios ziua sau cel putin incerci sa planifici totul, atunci cand ai de mers la salonul de infrumusetare, cu siguranta ti-ai dori sa faci totul in tihna. Multi trec pragul unor astfel de saloane tocmai din nevoia de a se relaxa. Insa trebuie sa recunoastem, nu tot timpul se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ. Unde mai pui ca patesti sa mergi la saloane unde esti mai mult decat surprins/a de costurile pe care le auzi la final.

Daca nu ai auzit pana acum, Stailer este acea aplicatie si site dedicat care te ajuta sa digitalizezi programarile la saloane. Este un trend la ora actuala si se pare ca prinde foarte bine la public. Atat barbatii, cat si femeile, au ocazia de a planifica rapid, simplu, online exclusiv o vizita la un salon de hair and beauty.

Stailer este deja disponibil in 5 mari orase ale tarii. Si nu se opreste aici. Continua sa se extinda si planurile de viitor anunta extindere in toata tara si, de ce nu, chiar in afara granitei. Ai aici disponibila imediat lista cu saloanele de infrumusetare din Constanta sau din alte orase mari. Fie ca esti in trecere, fie ca ai un eveniment intr-o astfel de locatie sau chiar locuiesti in unul din orasele in care Stailer este deja functional, trebuie sa te lasi pe mana digitalizarii.

Avantaje de folosire a platformei si aplicatiei Stailer

Tine cont ca astfel nu doar ca vei gasi rapid saloane de manichiura in Constanta si in alte orase – Cluj, Iasi, Timisoara, Bucuresti, Oradea si mai nou si in Brasov si Sibiu – insa tot prin Stailer vei putea seta si programarea dorita. Poti face asta o singura data sau de cate ori ai nevoie in decurs de o luna. Nu esti conditionat/a din acest punct de vedere.

Este gratuit. Fie ca folosesti aceasta platforma si/sau aplicatie, indiferent cat de des, totul este gratuit. Proiectul a plecat de la necesitatea ca cele doua parti, prestatorii de servicii si clientii, sa se gaseasca mai usor, pe un teren comun. Asadar este un win – win pentru ambele parti. Nu ai nimic de platit pentru asta, ci doar de castigat, mai ales timp liber. Cat timp ai petrece sa faci o programare in stil clasic, sunand sau chiar mergand la receptia unui salon, poti sa il folosesti altfel, mai practic, pentru orice alt interes pe care il ai.

Ai si aplicatie dedicata. Daca iti este mai usor, poti instala aplicatia Stailer, care este desigur una gratuita. Iti setezi un cont si ai astfel tot timpul datele tale inregistrate. Pentru fiecare programare pe care o faci nu vei petrece mai mult de cateva  minute. Iar pentru fiecare salon in parte sunt detalii inregistrate care iti vor fi la indemana – cum arata salonul, fotografii cu rezultate, recenzii ale clientilor sau poate chiar timpul estimativ si costul unui serviciu de interes pentru tine.

Afla mai multe din pagina oficiala, stailer.ro.

Contact: support@stailer.ro

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *