Star Wars VII are un scenariu

By admin

17 mai 2022

Malgus-FX-4Va amintiti zvonurile care spuneau ca se vor incepe filmarile in Morocco pe 14 Mai pentru Star Wars VII. Se pare ca zvonurile despre Morocco nu s-au confirmat, dar se pare ca se filmeaza in timp ce vorbim. Conducatorul celor de la Disney Studios, Alan Horn, a confirmat pe 2 aprilie intr-un interviu pentru The Hollywood Reporter. 

Potrivit lui Horn, totul tine de scenariu. Trebuie sa fie despre scenariu. Si are dreptate. Scenariul a fost foarte dezordonat, Michael Arndt a fost angajat sa scrie scenariul original, dar pentru motive neexplicate inca, anul trecut in Octombrie munca sa a fost aruncata si indatoririle producerii unui scenariu au fost loate de catre JJ Abrams si Lawrence Kasda. Potrivit lui Horn, scenariul este gata pentru filmari.

Nu se poate spune acelasi lucru si despre turnare insa. Poate ati observat o lipsa suspicioasa de anunturi oficiale despre actorii care vor juca in film. Zvonurile spun ca Mark Hamill, Carrie Fisher si Harrison Ford isi vor relua rolurile originale de Luke Skywalker, Printesa Leia si Han Solo. Alte zvonuri spun ca Adam Dwyer din Girls va juca rolul raufacatorului principal. Dar nimic nu a fost confirmat, iar acest lucru este aparent din cauza ca Star Wars VII nu are o echipa de filmare completa.

Inainte sa ne ingrijoram prea mult despre faptul ca filmul pare foarte grabit, filmarile despre care vorbeste Horn sunt cel mai probabil scene pentru efecte vizuale si alte lucruri pe care le poti surprinde fara sa ai actori la indemana. Zvonurile cum ca pe 14 Mai este startul oficial al filmarilor principale ar putea sa fie adevarate.

Ceea ce inseamna ca ar trebui sa jelim cand Disney sarbatoreste 4 Mai, anuntand actorii oficiali, titlul oficial si un rezumat al povestii care disimuleaza povestea actuala. Sa speram ca acest film nu va fi un esec, fiindca eu unul sunt mare fan al francizei Star Wars.

Tags: , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.