implant de par dr felix

Amanarea unor decizii nu face altceva decat sa inrautateasca situatia. Se intampla similar si in cazul celor care au probleme cu podoaba capilara, cu pierderea parului. De la cat de surprins poti fi de cat par iti cade si pana la a vedea portiuni din scalp fara par mai este un pas. Din fericire insa, exista o solutie si anume interventia de implant de par.

Pentru cei interesati, clinica din capitala Dr. Felix Hair Implant este una din cele mai cunoscute pe aceasta nisa. Vezi aici despre implant de par, cine a apelat la aceasta procedura si ce reputatie are clinica – in cele din urma si acest aspect conteaza.

Motivatia de a alege interventia de implant de par

Oarecum ea exista, din momentul in care aspectul tau s-a schimbat si se observa ca aspectul tau nu mai este la fel. Pierderea parului afecteaza vizual si incet si sigur iti scade si stima de sime. Ajungi sa te izolezi, sa eviti iesirile, sa nu mai socializezi si sa ai tendinta – oarecum fireasca –  de a ascunde parul.

Motivatia ta poate fi cu atat mai bine definita daca ai vedea care sunt rezultatele acestei proceduri. In pagina oficiala a clinicii vei gasi si galerie cu rezultatele procedurii, cum arata parul pacientilor in diferite stadii post operatorii.

Primul pas, programeaza o consultatie

Poti face asta online, din pagina oficiala si daca este destul de greu sau poate chiar imposibil sa ajungi la locatia fizica, poti cere consult online. Metoda aceasta a ajutat in mod special pacientii din strainatate sa optimizeze modul in care colaboreaza cu echipa aceasta.

Din prima intrevedere cu medicul vei afla mai multe despre procedura, cum se realizeaza, pas cu pas, care este protocolul pre si post operator, dar si costurile aferente. Fiecare caz este diferit, suprafata scalpului unde parul trebuie implantat poate fi mai extinsa sau nu, depinde si care este calitatea foliculilor de par – situatie despre care ar trebui sa stii ca, in cazul in care nu pot fi folositi foliculii de par recoltati de la pacient, se poate recurge la metoda recoltarii de la alt pacient compatibil.

Cat te costa sau cat esti dispus sa platesti pentru look-ul tau

Costurile operatiei includ toate cele necesare, interventia in sine si toata atentia echipei medicale. Se foloseste exclusiv metoda Q-FUE, ceea ce inseamna ca ai garantia reusitei, ca rezultatul va fi cel mult asteptat, recuperarea este mai rapida si fara cicatrici.

Costul depinde de particularitatile cazului, este ceea ce vei afla dupa primul consult. O oferta avantajoasa este insa ca poti plati in rate, daca esti cetatean roman cu venituri inregistrate in tara. Despre astfel de detalii afli din pagina oficiala.

Intrebarea este cat esti dispus sa platesti pentru a redobandi podoaba capilara si, mai mult decat atat, de a te reintoarce la look-ul tau cum il aveai in urma cu ceva timp. E ca si cand ai da timpul inapoi!

Acceseaza pagina clinicii si nu mai amana!

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *