Topul lucrurilor comerciale insa nu si necesare pentru un nou nascut

By admin

17 mai 2022

Pentru ca ne dezvoltam intr-un ritm ametitor si pentru ca avem parte de tot felul de deschideri catre o piata externa pana la urma gasim lucruri interesante la fiecare pas. Numai mama sa nu fii cum spune o celebra poezie, la cate sunt de cumparat pentru un nou nascut ai avea impresia ca are nevoie de palat inca din primele zile de viata.

Ca o noua prezenta in viata ta, nou nascutul cere multe. Nevoile lui sunt in mare parte ca si ale unui adult asa ca trebuie sa tii cont de patut, cada, haine si lista continua. Sunt insa si lucruri de care efectiv nu ai nevoie. Sunt mai mult comerciale. Iata despre ce este vorba:

  • o lenjerie de pat prea scumpa. Are patut insa lenjeria din cine stie ce fibra scumpa nu te ajuta cu nimic. Conteaza sa fie din material natural, bumbac si nimic mai mult. Restu e o chestiune personala, dar iata ca banii parintilor au unde sa „zboare”.
  • haine prea sofisticate, insa in mod special cele care se imbraca pe cap. Nu ai de unde sa stii pana cand nu patesti asta insa astfel de haine sunt si cele care te incurca cel mai mult. Din acest punct de vedere se pare ca ai dori mai degraba sa cumperi acele haine cu capse insa nu care sa implice miscari la nivelul capului.
  • incaltaminte. In primele sale luni din viata copilul creste ametitor de repede si daca nu este vorba de partea practica atunci sa ne gandim ca nici nu are nevoie de ei.
  • cada? Un lucru inutil pe care unii il plaseaza intr-un astfel de top se refera de asemenea la ceea ce tine de cadita noului nascut. Din acest punct de vedere se pare ca spalatul in chiuveta este destul de practic si te scuteste de o investitie ce nu isi are rostul.
Tags: , , , ,

About admin

1 thought on “Topul lucrurilor comerciale insa nu si necesare pentru un nou nascut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.