Stailer

Tot ce are Timisoara mai bun în materie de beauty, afli cu Stailer

By admin

2 aprilie 2023

Vremurile în care românii mergeau să se tundă la o frizerie ieftină, de la colțul blocului, au cam apus. Cel puțin pentru zona de vest a țării, vedem că oamenii au început să fie din ce în ce mai selectivi atunci când este vorba de modul în care arată. Iar acest lucru este valabil atât la femei, dar și la bărbați.

Căci, dacă până nu demult bărbații erau cam neglijați în această privință, astăzi aceștia au la dispoziție saloane dedicate, în care pot opta atât pentru clasicul tuns, cât și pentru aranjarea bărbii, epilare sau manichiură. Iar dacă vrei să afli lista cu saloanele de infrumusetare din Timisoara, o vizită pe platforma Stailer îți va dezvălui unii dintre cei mai buni profesioniști în materie de styling din vestul țării.

Fără telefoane, fără timp pierdut prin oraș

Pentru o femeie aflată în căutarea unui salon de înfrumusețare pentru o ocazie specială nu este deloc o misiune ușoară să identifici un loc plăcut dar, mai ales, niște profesioniști pe măsură. Mai ales atunci când ai de onorat un eveniment anunțat din scurt, pentru care nu ai timp de pierdut, Stailer este o platformă cât se poate de utilă, care funcționează total diferit față de tot ceea ce ai întâlnit până acum în materie de programări la saloanele de cosmetică.

În primul rând, nu mai ești nevoită să pierzi ore în șir cu mâna pe telefon, în încercarea de a găsi un loc liber la saloanele cunoscute. Mai apoi, sari peste etapa de căutare a saloanelor din apropierea ta, pentru care până acum foloseai motoarele de căutare tradiționale. Dacă vei urma pașii descriși pe platformă, Stailer îți va afișa aproape instantaneu lista cu saloanele de infrumusetare din Timișoara  sau din orașele mari selectate de tine.

Aceasta nu este tot. Din lista afișată, vei putea alege salonul care crezi că ți se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere financiar, cât și al proximității. Aceasta în condițiile în care Stailer îți va oferi posibilitatea de a căuta saloane de înfrumusețare în funcție de câteva filtre extrem de simple, precum orașul, genul sau serviciul dorit. Odată bifate aceste opțiuni, Stailer îți va afișa saloanele din zona ta de interes, precum și prețul la serviciile solicitate de tine.

Iar dacă dorești un salon aflat chiar în inima orașului, atunci te poți opri la salon Continental din Timisoara. Este varianta mai la îndemână dacă ești o femeie de afaceri aflată cu treburi prin partea de vest a țării și dorești să fii perfectă pentru o întâlnire dinainte programată. Salonul este situat chiar în incinta hotelului cu același nume, fiind ușor de reperat atât pe hartă, cu acces facil atât cu mașina personală, cât și dacă apelezi la serviciile de taximetrie.

În ceea ce privește serviciile oferite, Salon Continental acoperă practic toată gama solicitată de obicei de femei, începând de la coafură, manichiură-pedichiură, cosmetică, dar și servicii de masaj și remodelare corporală sau chiar tatuaj cosmetic.

Contact: support@stailer.ro

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *