Totul despre Steve Jobs si comportamentul sau

By admin

17 mai 2022

Despre Steve JobsAcel Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, de asemenea si fostul CEO al sau, a fost un manager cu adevarat unic si un lider fara nici un dubiu. Astfel, ca si detinator al unei afaceri, manager, lider sau antreprenor, nu exista un rol de model mai bun decat Steve Jobs.

Pune-ti creierul la treaba

Steve Jobs si-a definit creativitatea ca o abilitate de a conecta lucrurile. Si conectand lucrurile, potrivit lui Jobs, cauta inspiratie din alte industrii. In multe ocazii, Jobs a gasit inspiratie in Zen Meditation, lantul hotelier The Four Season, intr-un procesor de alimente, in timp ce vizita India intr-o carte de telefon. Cu toate acestea nu inseamna ca a furat idei din alte industrii. El doar a folosit aceste idei in inspirarea propriei crativitati.

Jobs a crezut de asemenea ca a vandut vise, nu produse clientilor sai. Desi, nu credea cumparatorii produselor Apple ca fiind clienti, ci oameni care au ambitii, vise si sperante. Acesta a spus o data ca „unii oameni cred ca trebuie sa fii nebun sa-ti cumperi un Mac, insa in acea nebunie noi vedem un geniu”. Te invata sa ai grija cum iti vezi clientii. Trebuie sa ii ajuti sa isi dezlantuie potentialul interior si te poti astepta sa le castigi mintile si inimile.

Produ un gol in lume.

In timp ce racheta este alimentata de pasiune, are ca scop destinatia suprema din viziune. In 1976 cand Jobs a cofondat Apple cu Steve Wozniak, a prezis ca intr-o zi va pune computerul in mainile utilizatorilor de zi cu zi. In 1979, a vazut o interfata a utilizatorilor timpurie si bruta, fiind afisata la facilitatea de cercetare Xerox. A fost capabil sa vada imediat ca aceasta tehnologie la un pas rudimentar, era cheia de a pune computerul in mainile oamenilor de zi cu zi.

Aceasta tehnologie a devenit cunoscuta mai tarziu ca Macintosh si a schimbat total modul cum oamenii interactionau cu computerele.

Tags: , , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.