Warning: include(/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2

Warning: include(): Failed opening '/home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-includes/blocks/legacy-widget/blog.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/indoi/public_html/jurnalulnational.eu/wp-config.php on line 2
Un nou motiv sa nu mananci porci - Jurnalul National

onesmartpiggyO reclama pentru un grup educational si de avocatura numita Farm Sanctuary, stabilit sa fie lansat saptamana asta, ne spune noua ceea ce multi oameni din lumea fermei au stiut intotdeauna, si anume ca porcii sunt destepti. De fapt, mamiferele sunt atat de destepte incat au invatat sa se joaca jocuri video la fel de repede ca un cimpanzeu si mai rapid ca un copil de 3 ani.

Reclama, un videoclip de animatie de 36 de secunde, ne arata ce se intampla cand un cimpanzeu se intalneste cu un porc in fata unor joystickuri intr-o sufragerie idilica care arata ca in povestile din carti. Porcul castiga, iar cimpanzeu face un acces de furie.

Directorul senior de politica al Farm Sanctuary,Bruce Friedrich sustine ca, exista o cercetare care poate sustine teoria aclamata de reclama in forma unui studiu din Penn State care a gasit porcii fiind sofisticati cognitiv. Cercetarea atesta ca porcii pot juca jocuri video cu o concentrare mai mare decat o poate face un cimpanzeu, iar cainii nu isi pot da seama deloc.

Acea cercetare a fost realizata in anii 90, asa ca nu stim cat de bine se pot descurca porcii la Angry Birds. Farm Sanctuary au imprastiat mesajul cum ca animalele unei ferme sunt indivizi care cer afectiunea oamenilor. Scopul este sa incurajeze veganismul, in timp ce grupul influenteaza factorii de decizie politica a tarii pentru a imbunatati viata animalelor la ferme.

Grupul nonprofit a facut un numar limitat de reclame in trecut, dar aceasta ultima reclama este cea mai ambitioasa. O sa apara pe website-ul oficial Farm Sanctuary si toate retelele sociale, incluzand pagina sa de Facebook cu mai mult de 147 de mii de abonati.

De aceea se pare ca porcii sunt mai inteligenti decat credem cu multi dintre noi si ar trebui sa le acordam creditul de a nu-i face hrana de pus pe masa.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *