Zelda E3 2014

Viitorul jocurilor Zelda

By admin

17 mai 2022

Zelda E3 2014Un criticism comun a anumitor jocuri in seria The Legend of Zelda, Skyward Sword, in special, este ca sunt o multime de lucruri, cum ar fi tutoriale, care iti stau in cale atunci cand te joci. Producatorul Zelda, Eiji Aonuma este constient asupra acestei ingrijorare si incearca constient sa evite trebuind sa vina din nou in viitor.

Aonuma le-a spus celor de la Kotaku, ca atunci cand au creat Skyward Sword, au simtit nevoia sa se asigure ca toata lumea care juca jocul intelegea. Dar fiindca acum intelege, in retrospectiva, atunci cand iesi si cumperi un joc, il cumperi fiindca vrei sa il joci si nu vrea sa aiba obstacole in cale.

Jocul Zelda 3DS de anul trecut, A link Between Worlds, a sfidat multe conventii ale seriei, furnizand jucatorii cu o cantitate mare de libertate in cum isi abordeaza questurile. De asemenea nu i-a incurcat pe jucatori, si se pare ca viitorul jocurilor Zelda vor fi mai asemanatoare de acest lucru.

Aonuma a continuat spunand ca intr-un joc, atunci cand te blochezi, ai nevoie de ajutor. Si acesta a folosit acest ajutor in Skyward Sword, si nu ajuta cu adevarat pentru a primi acele informatii cand nu stii ce trebuie sa faci cu ele. Aonuma spune ca a fost o experienta reala de invatare pentru el, asa ca se va asigura sa nu faca acest lucru.

Nintendo a dezvaluit urmatorul sau joc Zelda, saptamana trecuta la E3. Inca nu are un nume si nu este asteptat pana anul viitor, dar jocul Wii U va fi un joc open-world si a scos in evidenta o cantitate mare de emotie pentru serie. Un lucru care nu se va in joc, este protagonistul. In ciuda unor indicatii ca personajul pe care l-am vazut in trailer, ar putea fi altcineva in afara de Link, chiar putand sa fie o femeie, defapt este Link.

 

 

Tags: , , , , ,

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.