warface_game-wideDezvoltatorul jocului Crysis, Crytek a lansat un joc shooter free-to-play cu ceva timp in urma, avand numele de Warface. Ei bine, acest joc a atins numarul de 25 de milioane de utilizatori inregistrati de-a lungul lumii, dupa cum a anuntat studioul astazi. Jocul a atins aceasta borna, la 2 ani dupa lansarea initiala de PC din Rusia, in Aprilie 2012.

Warface s-a lansat pentru PC in America de Nord, Europa si Turcia in luna Octombrie al anului 2013, si jocul a fost lansat in Coreea si Brazilia mai tarziu in acelasi an. Crytek planuieste de asemeni sa aduca jocul pe natiunile Asiatice, precum China, Japonia si Taiwan.

CEO-ul celor de la Crytek, Cevat Yerli, spune ca Warface face parte din modelul lor de joc-ca-serviciu, ceea ce inseamna ca jocul prospera si se invarte in jurul comunitatii. Acestia vor sa furnizeze mai mult din experienta de gameplay decat se asteapta jucatorii, si poate promite randurilor de fani in crestere ai lui Warface, ca franciza are mult mai multe surprize in magazin.

Important este ca nu este clar cati din acei 25 de milioane de utilizatori inregistrati joaca activ jocul. Crytek nu a dezvaluit nici un detaliu cu privire la cat de multi bani fac prin intermediul microtranzactiilor din joc.

Versiunea de Xbox 360 al jocului Warface este momentan in open beta, cu o lansare full promisa mai tarziu anul acesta. Warface este un joc free-to-play, desi o sa ai nevoie de un abonament gold pentru Xbox Live pentru a-l putea juca pe Xbox 360.

Jocul, construit cu motorul CryEngine 3, caracterizeaza 4 clase de soldati si modul cooperativ si competitiv. Intr-un scop de a-i mentine pe jucatori captivati, Crytek a lansat de asemeni noi misiuni zilnice.

Se pare ca acest joc are succes, ca orice alt joc al celor de la Crytek, folosindu-le motorul grafic dezvoltat chiar de ei, dar si poate beneficiind de fanii jocurilor realizate de aceasta companie pana acum.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *