Wil Wheaton Live

Wil Wheaton LiveGaming-ul tabletop a fost intotdeauna un refugiu pentru Will Wheaton. Actorul a spus ca se aduna in jurul mesei cu prieteni apropiati si familia sa joace jocuri de masa inca de cand avea 13 sau 14 ani. Este o legatura speciala pe care el o imparte cu copii sai.

Wheaton a spus ca atunci cand sotia sa trecea printr-o lupta de custodia cu tatal biologic al fiului sau, au fost in sala de judecata aproape zilnic. A fost stresant pentru toata familia lui. Acesta spune ca si-a petrecut timpul jucandu-se in fiecare noapte, ca o modalitate de a furniza o stare de normal, si l-a ajutat sa creeze legaturi puternice cu fii sai.

Indiferent ca este prin intermediul Tabletop, show-ul sau de pe YouTube devotat gaming-ului, sau seria ce urmeaza sa apara pe SyFy, The Wil Wheaton Project, scopul lui Wheaton este sa faca pe toata lumea sa se joace jocuri de masa, fiind accesibile tuturor.

Cultura tocialrilor are acum o renastere. Filmele cu supereroi fac furori in cinema, in timp ce la TV, cea mai mare serie al celor de la HBO, Game of Thrones, este bazat pe carti de fantezie. Cuvantul tocilar a fost poate o rusine in copilaria lui Wheaton, dar acum se mandreste cu acest lucru.

Wheaton a decis in anii 20 si 30 ai sai sa lucreze la proiecte care aveau apel la termen mai lung, si ar atrage o audienta nisata pe o perioada de timp extinsa.

Multumita internetului, grupuri nisate si fani se pot gasi unul pe altul, pot sa-si imparta pasiunile si sa devina mai mari, o masa. Aceasta transformare culturala l-a trimis pe Wheaton in firmamentul unei audiente specifice, dar l-a facut de asemenea foarte constient ca succesul depinde de mentinerea acelei audiente.

Dar fanii sai sunt departe de a fi plictisiti, fiindca el face o treaba foarte buna.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *