Stiinta a progresat extrem de rapid de-a lungul timpului, si asa am ajuns ca in secolul tehnologiei sa avem fel si chip de aparaturi pentru fiecare nisa. Cand ne uitam inapoi, putem observa progresul pe care umanitatea l-a facut in toate cele. Este incredibil faptul ca acum jumate de secol nici nu ne-am fi gandit ca am avea echipamente atat de avansate, unele fiind chiar de neeimaginat – din fericire, globalizarea a adus impreuna multe minti sclipitoare ce au dezvoltat si au propulsat tehnologia la nivelul de astazi, iar producatorii au avut grija sa le distribuie in toata lumea, pentru ca fiecare sa avem acces la ele si sa progresam ca civilizatie.

Celor ce activeaza in domeniile stiintifice le este clara importanta calitatii aparaturilor de specialitate, dar si companiilor ce detin regii de apa, centrale electrice, institutii de sanatate publica si private, agentii de mediu sau laboratoare pentru analize fizico – chimice. Laboratoarele sunt in special in continua cautare de echipament specializat si nu numai. Precisa este firma ce ofera acest tip de produse – vezi aici mai multe si descopera ofertele.

Nici un laborator fara incubator

Un incubator este un aparat des intalnit in sistemul medical sau cel chimic. El este folositor in microbiologie: datorita izolarii lui ermetice, ofera o temperatura optima si conditii de mediu necesare pentru ca organismele sa creasca. Acesta joaca rolul vital in cultivarea microorganismelor in medii artificiale si poate fi folosit pentru cultivarea acestora, fie ele unicelulare sau multicelulare. Pentru a achizitiona un incubator cu CO2 Nuve, acceseaza pagina Precisa si gaseste modelul potrivit.

Pentru detalii, acest incubator prezinta urmatoarele calitati:

  • Diferite sisteme de software, inregistrare si sterilizare ce faciliteaza optimizarea parametrilor incubatorului;
  • Capacitatea de reglare si stabilire cu acuratete a temperaturii, cu alarma;
  • Displayuri ce iti ofera informatii utile.

De ce Precisa?

Precisa este un magazin online dedicat aparaturii de laborator de unde poti achizitiona diverse echipamente si accesorii ce te vor ajuta sa iti faci treaba. De la sticlarie pana la dispozitive pentru testarea materialelor de constructie, vei gasi tot felul de produse: hote, plite, bai de nisip, biurete, iar lista continua.

Daca esti la inceput de drum, documenteaza-te de ce instrumente ai nevoie pentru domeniul tau, iar daca ai experienta te vei duce direct unde ai nevoie. In orice caz, daca te simti in pana de idei sau ai nevoie de ajutor, Precisa.ro ofera si servicii informationale ce includ:

  • asistenta tehnica pentru a te asigura ca produsele achizitionate vor fi puse in functiune corect
  • instruirea personalului in vederea utilizarii lor
  • service gratuit in baza garantiei, solutionarea problemelor ce pot aparea, si suportul privind o folosire eficienta a achizitiilor
  • consultanta in vederea implementarii si certificarilor in conformitate cu standardele aflate in vigoare.

Echipa iti sta la dispozitie pentru a afla mai multe.

Lumea stiintei este complexa, insa cu o aparatura potrivita totul va parea mai simplu – opteaza pentru produsele Precisa si te vei putea desfasura in siguranta in incinta de lucru!

 

Date de contact:

office@precisa.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *