In ziua de astazi, totul se desfasoara in ritm alert, inclusiv jobul este, de multe ori, solicitant din multe puncte de vedere. In valtoarea sarcinilor de zi cu zi uitam de pasiunile pe care le avem si suntem orbiti de goana nebuna de a avea succes.

Toate acestea cumulate genereaza stres, care pe termen lung poate avea efecte nefavorabile. Neincrederea in propriile forte, anxietatea si chiar depresia pot incepe sa isi faca aparitia si este indicat sa cautam solutii pentru a iesi din impas. Nu este nimic gresit in a avea uneori stari de tristete, deznadejde sau nervozitate intrucat prin natura umana suntem sensibili si este absolut normal sa ne exprimam trairile si sentimentele in propriul mod.  Insa, cand apar stari negative care ne fac sa credem ca nu mai exista cale de iesire, este cazul sa tragem un semnal de alarma si sa ne punem intrebari.

In asemenea situatii, putem incerca sa cautam sprijin in cercul de prieteni, in familie, insa nu toata lumea are un umar pe care poate sa planga atunci cand problemele apar. De aceea, o varianta de luat in considerare este psihologul, persoana care are menirea de a ne face sa intelegem cu ce problema ne confruntam, ce a cauzat mai exact aceasta situatie si ce solutii putem gasi pentru a scapa de aceste stari.

Pana nu demult, societatea se confrunta cu anumite preconceptii gresite privind mersul la psiholog atunci cand este nevoie de ajutor. Insa, lucrurile au evoluat si oamenii au  inceput sa inteleaga importanta sanatatii emotionale si au transformat, incet cu incet, vizita in cabinetul psihologului intr-o normalitate. Citeste si aici mai multe  informatii despre importanta unui psiholog atunci cand intervin starile negative.

Problemele emotionale au acum rezolvare in cabinetul de psihologie

Societatea in care traim ne determina, nu de putine ori, sa intampinam probleme legate de relationarea cu persoanele din jurul nostru. De pilda, neincrederea in oamenii din jur ne poate afecta din mai multe puncte de vedere, inclusiv la locul de munca, la scoala sau in cercul de prieteni apropiati. Neincrederea duce la numeroase suspiciuni ce dau nastere unei senzatii permanente de paranoia, iar in acest mod, cei din jur se vor indeparta de noi, incet cu incet.

Cei care se regasesc in randurile de mai sus pot accesa danielivan.ro pentru a descoperi cum pot depasi neincrederea in cei din jur cu ajutorul psihologului. Totodata, exista persoane care au ramas cu traume inca din perioada copilariei, cand lipsa parintilor plecati departe i-a facut sa dezvolte o stima de sine scazuta si o nevoie insetata de grija permanenta. In acelasi timp, cei care au crescut departe de parinti resimt, chiar si atunci cand devin adulti, o constanta frica de a nu fi abandonati de catre cei apropiati. Iar abandonul se traduce atat prin relatia cu persoana iubita, cat si cu prietenii sau alti membri ai familiei. O astfel de problema afecteaza relatia de cuplu, iar daca nu este rezolvata aceasta va fi amplificata.

Din fericire, in cabinetul psihologului Daniel Ivan pot fi dezbatute si astfel de probleme emotionale, cautand originea acestora, precum si metode prin care acestea pot fi depasite cu brio.

Si cei de la distanta pot beneficia de sedinte de psihoterapie

Pentru persoanele care nu au domiciliul in municipiul Bucuresti, trebuie mentionat faptul ca psihologul Daniel Ivan pune la dispozitia pacientilor sai sedinte de terapie moderne, in sistem online. Acestea necesita doar o conexiune stabila la reteaua de internet si o incapere unde predomina linistea pentru a nu exista elemente perturbatorii in timpul sedintei.

Este dovedit de cercetatori faptul ca terapia online este la fel de eficienta ca cea fata in fata, deci nu trebuie sa existe grija ca rezultatul nu va fi acelasi. Toata lumea merita sansa la echilibru emotional, de aceea psihologul este o varianta optima atat pentru cei din bucuresti, cat si pentru cei din alta parte a tarii.

Asadar, sanatatea emotionala este importanta, iar atunci cand intampinam stari puternice precum stres sau anxietate este recomandat sa cautam sprijin in cabinetul psihologului.

 

Contact:

0761.600.020

contact[@]danielivan.ro

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *